Fri takbesiktning

service (1)

Hur ofta går du upp för att kontrollera takets kondition? Ibland? En gång om året? Aldrig? Glöm det dåliga samvetet och låt en fackman besikta taket! Har du ett äldre tätskikt, oavsett fabrikat, slå oss en signal så kommer vi och synar ditt tak i detalj – kostnadsfritt! Vi ger sedan råd ang. service av tak, om du behöver ett nytt tätskikt eller om det behöver repareras.

Men det är inte alls säkert att du måste göra något de närmaste åren. Erbjudandet gäller villor, flerfamiljshus, kommersiella och offentliga fastigheter med låglutande tak.

Kostnadsfri besiktning av tak

Vi erbjuder en gratis konditionsbesiktning av ert tak, där vi upprättar ett besiktningsprotokoll med ev. förslag till åtgärder. I denna ingår även en bedömning av takets kvarvarande livslängd. I samråd med dig gör vi sedan upp en underhållsplan och kan offerera ett årligt serviceavtal.

Energiberäkning

Har du dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Låt oss utföra en ”Energiberäkning” så ser man snabbt om denna lösning är intressant.

Underhållsavtal

Vi erbjuder olika typer av underhållsavtal som innebär att vi utför och tar ansvar för årliga besiktningar av tak.

Icopal - marknadsledare i 100 år

Icopal har levererat tätskikt i olika former i över 100 år och erbjuder i dag ett komplett sortiment av kvalificerade tätskiktsystem. Alla produkter utvecklas och tillverkas på Icopals anläggningar i Sverige.

Se tidigare utförda takarbeten

home-img

I vårt bildgalleri kan ni se tidigare utförda arbeten av olika karaktär.
Besök bildgalleriet