Takläggning har varit vår bransch i över 40 år

omoss

Företaget Samuelssons Tak grundades 1994 av familjen Samuelsson som har mer än 40 års erfarenhet av takläggning och takentreprenad för låglutande tak. Vi är verksamma i hela södra Sverige där vi utfört takläggning på tusentals kvadratmeter tak i samarbete med Icopal, världsledande producent av tätskikt med över 100 års erfarenhet av takprodukter. Tillsammans erbjuder vi dig kompetens och styrka som är unik i takbranschen.

Takläggning i samarbete med Icopal

Som representant för Icopals produkter följer vi strikt en kvalitetsplan vid varje enskilt objekt. Egenkontrollen dokumenteras i varje steg – oavsett om vi besiktigar taket, renoverar eller lägger helt nytt – vilket ger fastighetsägare och hyresgäster en trygghet som inte många som arbetar med takläggning kan erbjuda.

Vårt samarbete innebär att vi är av Icopal auktoriserad takentreprenör. Detta är din trygghet och en garanti för att vi arbetar med produkter av hög kvalitet och utför en korrekt takläggning.

Dags för takläggning? Ring oss först!

Samuelssons Taks huvudkontor finns i Oskarshamn med filialer i Kalmar, Mönsterås och Västervik. Vi har i dag tio välutbildade och organiserade takmontörer som står till ditt förfogande.

En takläggning som utförs av Samuelssons Taks kunniga montorer med Icopals produkter ger dig ett säkert och bekymmersfritt tak i många år framöver. Kontakta oss så får du kvalificerad hjälp med din takläggning.

Icopal - marknadsledare i 100 år

Icopal har levererat tätskikt i olika former i över 100 år och erbjuder i dag ett komplett sortiment av kvalificerade tätskiktsystem. Alla produkter utvecklas och tillverkas på Icopals anläggningar i Sverige.

Se tidigare utförda takarbeten

home-img

I vårt bildgalleri kan ni se tidigare utförda arbeten av olika karaktär.
Besök bildgalleriet