Hur är det egentligen att jobba som takläggare?

Vi frågade våra takläggare Henrik och Henrik och fick deras version av hur det är att arbeta på Samuelssons Tak. Se filmen med Henrik Svensson och Henrik Samuelsson här!

2012-02-26 Välkommen till nya Samuelssonstak.se

Vi är stolta över att presentera vår nya hemsida.

2012-02-27 Vi ökar säkerheten på våra takentreprenader

För att öka säkerheten på våra takentreprenader har personalen på Samuelssons Tak under första kvartalet i år utbildats för att bygga ställningar på upp till 9 meter. Vi har även investerat 230.000 kr i ett nytt fallskydd av typen Alufix samt påbörjat löpande internutbildningar för arbetsmiljöfrågor.

2012-02-28 Om Noxite®

Icopal är Europas ledande leverantör inom tak och tätskikt. Vi har utvecklat ett patenterat stengranulat som vid UV-bestrålning neutraliserar NOx-föroreningar (kväveoxider) i luften. Granulatet på Noxite-produkterna är täckt av titandioxid. Det är en katalysator som utan att själv förbrukas påskyndar omvandlingen av skadliga NOx-partiklar till ofarligt nitrat, NO3. Processen aktiveras när solens ultravioletta strålning träffar […]

2012-02-28 Serviceavtal kan förlänga livet på ditt tak!

Det är lätt att glömma bort underhållet av tak. I längden kostar det fastighetsägarna stora belopp. Ett heltäckande avtal för kontroll och statusbedömning av taken kan därför vara en god investering. Nu finns dessutom möjlighet att teckna ett avtal som även omfattar kontroll av brandventilatorer, vilket numera är ett lagstadgat krav. Avtalet riktar sig till […]

2012-02-28 Ca Cedergren AB Fliseryd bygger ny hall

CLAES CEDERGREN Bygger ännu en hall på 3000 m2, han har anlitat oss på Samuelssons Tak AB för att få sitt tak lagt med Icopals produkter. Vi tackar för den stora äran till denna takentreprenad.

2012-02-28 Nu flyttar vi in i nya större lokaler

Titta in så bjuder vi på kaffe.

GFAB Alstermo glas bygger nytt

Idag påbörjar Samuelssons Tak nybygget vid Alstermo Glas en utbyggnad på 9000 m2 Vi tackar GFAB för förtroendet

Icopal - marknadsledare i 100 år

Icopal har levererat tätskikt i olika former i över 100 år och erbjuder i dag ett komplett sortiment av kvalificerade tätskiktsystem. Alla produkter utvecklas och tillverkas på Icopals anläggningar i Sverige.

Se tidigare utförda takarbeten

home-img

I vårt bildgalleri kan ni se tidigare utförda arbeten av olika karaktär.
Besök bildgalleriet